School Blog

Språkolympiaden 2019

They are are off to Umeå to compete in Språkolympiaden Language Competition! 

Albin Parhammar and Jonas Sjölund representing English.

Axel and Vilmer Frænell representing German.

Cam Tu Nguyen and Linus Silva Wallgren representing French.

Ebba Gabrielsson and Albin Parhammar representing Spanish. 

Good luck guys!

From the Principal

Att visualisera olika yrken

“Att visualisera olika yrken är ett sätt att hjälpa våra elever att utforska nya idéer om vad de kan arbeta med när de växer upp. Tanken med detta skåp är att visa upp olika yrken på ett kreativt sätt. Genom att se och läsa om yrken som de kanske inte hade tänkt på innan så hoppas jag att det kan så ett frö hos eleverna, att väcka nya tankar och idéer som kan leda mot olika arbeten. Mitt mål som SYV är bl.a. att hjälpa våra elever att utöka sin horisont, och med detta skåp hoppas jag att de stannar upp och läser, diskuterar med varandra och på köpet får de information om yrken de inte tänkt på tidigare.” Lina Viklund SYV IES SUNDSVALL

FUSION FASHION SHOW 2019 IS over

The Fusion 2019 fashion show has come to a close. After weeks of preparation & rehearsals  it the was a huge success! We thank everyone who came out to support, bought lottery tickets or donated for our cause. The students raised 20,018 kr for #warchildsweden and we are so incredibly proud of them !

It is now time for sports break we hope you have a great one!

Toalettskylt Vinnare

Vinnare i tävlingen om ny toalettskylt! Framröstad utifrån 7 finalbidrag. Skapad av Adrian Pasanen åk 9

From the Principal

Pyjamasdag

Det är viktigt att komma ihåg att ha skoj på jobbet! Idag kom Fredrik från huvudkontoret på besök för ett viktigt budgetmöte. Det sammanföll med vår årliga pyjamasdag som är bara en av de många speciella dagarna vi anordnar för att ha skoj tillsammans på skolan. 

Pages