Life at IES Sundsvall

hello När du träder in genom dörrarna till IES Sundsvall möts du av ett varmt välkomnande, av vår personal och av våra elever. I vår entré stannar du sedan till en stund för att ta del av priser och elevernas arbeten som visas i glasmontrarna.

När du fortsätter din vandring genom korridorerna ser du elever småprata med sina kamrater, elever sitta uppslukade av böcker, elever delta i engagerade diskussioner med sina lärare och elever som lägger sista handen vid sin hemläxa. Vid vår tv-skärm hittar du säkert en klunga elever, som stannar till för att se vilka som har fått en "Super Hero", som tack för att de har hjälpt till med något under skoldagen. 

Om du går ner till Junior Club kan du möta elever som spelar spel, dansar eller skapar bilder och pysslar, för att nämna några av alla aktiviteter som bjuds där. När du lämnar matsalen kan du stanna till för att lyssna till en diskussion inom ramen för vår tävling i engelska, "The Great Debate" eller lyssna till sång och musik under ett "Lunch Gig".

 

Men egentligen finns det inget som "en vanlig dag" på IES Sundsvall. Det händer alltid något på vår skola, från temadagar till tävlingar i de olika ämnena. Du kan vara säker på att det alltid händer något spännande på IES Sundsvall.